Γεννήθηκα στους Αμπελοκήπους, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Σπούδασα Συντήρηση Έργων Τέχνης και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Έχω εκλεγεί δύο φορές Σύμβουλος του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων και στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010 εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Αντιλαμβάνομαι τη πόλη σαν πόλο οικονομικής, κοινωνικής, ιδεολογικής και πολιτισμικής εξέλιξης και πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε σύγχρονες δομές και διαδικασίες για να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητά της και την ευημερία της τον 21ο αιώνα.

Επικοινωνία: jyennimata@hotmail.com και 6972095428

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, 9-1-2015

     Ο Βουλευτής Επικρατείας πρέπει να με απασχολεί όσο και ο Βουλευτής που θα σταυροδοτήσω. Κάθε ψήφος στο πολιτικό σχηματισμό που θα επιλέξω φέρνει πιό κοντά στην Βουλή τους Βουλευτές Επικρατείας. 

       Υπάρχει δηλαδη στο εκλογικό σύστημα και βουλευτές με λίστα και βουλευτές με σταυρό. Άρα τσάμπα ο καυγάς να υιοθετήσουμε την λίστα ή το σταυρό. Υπάρχουν και τα δύο. Μας βάζουν να τσακονώμαστε για χωρίς νόημα και ουσία θέματα!

        Απαντήθηκε λοιπόν το ερώτημα που είχα: Τι να διαλέξω πρώτα; Βουλευτή  και να τον ακολουθήσω στο πολιτκό σχηματισμό ή πολιτικό σχηματισμό και να επιλέξω βουλευτή;

         Θα επιλέξω πρώτα πολιτικό σχηματισμό! Και θα λάβω υπόψη μου τους Βουλευτές Επικρατείας γιατί ακόμη και εαν επιλέξω τον καλύτερο και αξιότερο πολιτικό με τον σταυρό μου, δίνω έναν "σταυρό"  και στον όποιο "φούφουτο" είναι στο Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση.